Het Groene Hart

Tuinaanleg.

Zonder beplanting geen tuin. Een perfect aangelegde tuin is in balans en blijft het hele jaar mooi.

Zonder beplanting, geen tuin.

Alles netjes op een rijtje.

Door de juiste bomen en planten te selecteren en deze op de juiste plek in de tuin te plaatsen, zorg je er tevens voor dat het geheel goed te onderhouden is. Door vast te leggen welke specifieke soorten op welke plek in de tuin zijn gebruikt kun je altijd nagaan welk onderhoud nodig is en wanneer. Het document waarin dit wordt vastgelegd heet een ‘Beplantingsplan’. 

"Wanneer je ons tuinontwerp hebt goedgekeurd gaan we eerst aan de slag met dit beplantingsplan."

Daarnaast worden de overige voorbereidingen getroffen voor de uit te voeren werkzaamheden. Het aanleggen van de tuin omvat meestal niet alleen het planten van nieuwe bomen en planten. Vaak wordt er ook bestrating, erfscheiding, gazons en verlichting geplaatst. Desgewenst zorgen wij ook voor bijpassend tuinmeubilair en tuinaccessoires zodat jouw tuin helemaal af is aan het eind van de werkzaamheden.

Facelift of nieuw?

We leggen niet alleen compleet nieuwe tuinen aan. Het kan ook gebeuren dat een tuin verwaarloosd is en hij is te onderhoudsgevoelig. Dan kun je ervoor kiezen om jouw tuin een facelift te geven.

We maken dan zoveel mogelijk gebruik van bestaande elementen maar zorgen er met goed onderhoud en waar nodig een paar aanpassingen voor dat de tuin weer helemaal aan jouw wensen voldoet. Zo kun je ook met een beperkt budget al veel positief resultaat behalen.

Projecten.

Ben je benieuwd naar ons recente werk? Bekijk een selectie van de tuinen waar wij trots op zijn. Allemaal uniek, allemaal met liefde ontworpen, aangelegd of onderhouden.​

Hoe kunnen wij jou helpen?

Neem contact op.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je een andere vraag? Vul het onderstaande formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.​