Het Groene Hart

Tuinonderhoud.

Onderhoud is behoud. Voor de balans in de tuin is het belangrijk dat er onderhoud wordt uitgevoerd.

Balans in jouw tuin.

Onderhoud is behoud.

Voor de balans in jouw tuin is het van groot belang dat er juist onderhoud wordt uitgevoerd. Voor sommige mensen is tuinieren de perfecte vrijetijdsbesteding. Voor anderen heeft de dag altijd een paar uren te weinig en raakt de tuin op den duur verwaarloosd. Het Groene Hart kan een gedeelte of het volledige onderhoud van jouw tuin verzorgen.

"Voor het uitvoeren van onderhoud voor jouw tuin is een goed plan nodig."

Soms is het toereikend om eenmalig te ondersteunen bij het onderhoud van jouw tuin maar wil je zeker zijn dat jouw tuin er altijd piekfijn bijligt, kies dan voor een onderhoudsplan. In dit onderhoudsplan leggen we vast welke werkzaamheden we uitvoeren en wanneer. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent en kun jij lekker genieten van jouw plekje buitenshuis.

Er zijn uiteraard nog meer mogelijkheden voor onderhoud. Zo voeren we ook regelmatig voor- en najaarsbeurten en zomer- en winterbeurten uit. Heb je wel plezier in bepaalde delen van het tuinonderhoud maar kijk je op tegen andere? Dan nemen we die graag voor onze rekening. Neem gerust contact op en ontdek de mogelijkheden.

We kunnen de volgende werkzaamheden voor jouw tuin uitvoeren.

Projecten.

Ben je benieuwd naar ons recente werk? Bekijk een selectie van de tuinen waar wij trots op zijn. Allemaal uniek, allemaal met liefde ontworpen, aangelegd of onderhouden.​

Hoe kunnen wij jou helpen?

Neem contact op.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je een andere vraag? Vul het onderstaande formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.​