Het Groene Hart

Tuinontwerp.

De tuin is een verlengstuk van jouw woning. Een tuinontwerp is ook niet zomaar een tekening.

Niet zomaar een tekening.

Jouw wensen, onze expertise.

De tuin is een verlengstuk van jouw woning. Daarom zien wij een tuinontwerp ook niet als zomaar een tekening. Het is een doordacht plan waarbij we rekening houden met jouw wensen, de groeiomstandigheden, het budget en totale uitstraling. Voordat we een ontwerp maken gaan we met jou in gesprek. Zo ontdekken we waar jij enthousiast van wordt en hoe wij de opdracht optimaal kunnen vormgeven.

"Het is belangrijk om de tuin goed in balans te krijgen qua beplanting."

Daarvoor stellen we een beplantingsplan op. In dit plan wordt bepaald welke bomen en planten we gaan gebruiken bij de inrichting van de tuin. Op die manier weet je precies wat waar staat en welk onderhoud er nodig is.

“Kleine aanpassing, groot resultaat”
Het is lang niet altijd nodig om een tuin helemaal opnieuw in te richten. Soms is er een prima basis maar heeft de tuin iets meer structuur of een aantal extra elementen nodig om de uitstraling en beleving te verbeteren. Door eens flink te snoeien en planten opnieuw te arrangeren kun je je tuin snel en voordelig een boost geven. We vertellen je hier graag meer over.

Het proces ziet er stapsgewijs als volgt uit:

Tijdens de kennismaking kijken we naar de mogelijkheden en beperkingen van de tuin. Ook bespreken we hoeveel onderhoud de tuin mag vragen.

Projecten.

Ben je benieuwd naar ons recente werk? Bekijk een selectie van de tuinen waar wij trots op zijn. Allemaal uniek, allemaal met liefde ontworpen, aangelegd of onderhouden.​

Hoe kunnen wij jou helpen?

Neem contact op.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je een andere vraag? Vul het onderstaande formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.​